Amalie Leonora - Tanker
På siden her vil jeg prøve at fortælle om nogle af de tanker, jeg har tænkt med relation til vor situation. Linkene til disse tanker findes, når musen køres over en "tanke".
Tankesiden forventer jeg vil være en side, der er foranderlig, idet der måske vil dukke nye måske relevante tanker op efterhånden som tiden går. Når det på et tidspunkt er lykkedes os igen at blive gravide, kommer der måske relevante tanker, som kunne tænkes at være interessante for andre at få et indblik i.
Med hensyn til at få et indblik i den oplevelse at få et dødt barn er vi blevet frarådet at skrive denne side, det har jeg skrevet lidt om her.
Mange tanker er tænkt, selvfølgelig kan alle ikke gengives, da de har været meget flygtige, nogle er måske for abstrakte til at få sat ord på - det kommer måske senere, det med ordene, men en del af tankerne har været tilbagevendende. Tanker er måske ikke det rigtige ord, for noget af det er også en slags indre oplevelser og andet igen er "faktiske mærkværdigheder"
Tager vi de faktiske mærkværdigheder først, så havde vi jo også arrangeret dette og hint i forbindelse med vor snarlige overgang til spædbørnsforældre, her vil jeg kort lige fortælle om barnevognen og voksiposen, som var bestilt og betalt i god tid. Nuvel efter fødslen ringer jeg så til forretningen for at fortælle om vor ulykkelige situation og få dem til at sende det betalte beløb retur. Der går en lille uges tid, og jeg begynder at overveje, hvorvidt jeg mon skulle rykke for pengene. Men få dage efter overvejelserne dumper checken så ind hos mig. Uden ord eller forklaring havde de trukket kr. 20,00 fra det oprindeligt betalte beløb - på fakturaen fremgår det ikke, at de vil påregne sig gebyr for at lade handlen gå tilbage. Disse 20 kroner var det første faktiske beløb vor datters død kostede os!
De indre oplevelser er billeder eller visualiseringer, som dukker op inde i mit hoved, indre oplevelser er også drømme.
Med under tankerne har jeg også medtaget mine oplevelser af min krop, herunder også mine tanker omkring et fremtidigt seksualliv og så en enkelt linie om, at det nu ikke er fremtidigt mere.